λείπει ένα ρο

Είναι το στίγμα σου η έλλειψη αυτού του «ρο» . Η έλλειψη ενός αγγλικού ρο σε προδίδει. Είναι πολύ περίεργο να ξέρεις ότι κάποιος σε ζητάει μόνιμα. Εδώ και μήνες μπορεί και χρόνο. Το παρατηρώ πάντα αυτό το «r» που λείπει. έχει καεί το γράμμα ρ στον υπολογιστή σου ίσως.. ή ακόμα δεν έχεις καταλάβει το ορθογραφικό σου λάθος καθώς με ψάχνεις και στο κάτω κάτω αφού με βρίσκεις όποτε ψευδά με αναζητάς γιατί να αλλάξεις κάτι από αυτό που πετυχαίνει?  

Κατά καιρούς φαντάζομαι ή δεν μπορώ να φανταστώ από ποιο χέρι ψευδίζει αυτή η αναζήτηση.. από ποιο μυαλό. Δεν θέλω να διαλέξω και δεν θέλω να χάσω χρόνο σε αυτό. Απλά χαμογελάω όταν μπαίνω εδώ και βλέπω ότι πάλι με αναζήτησε (κι ας μην έχω γράψει κάτι ένα μήνα τώρα) η ψευδίζουσα ακόλουθή μου. 

μην το αλλάξεις! θα νομίζω ότι χάθηκες. Κρίμα είναι σε τέτοια μέρη δύσκολα να μένεις έστω και λίγο πιο μικρός. Έστω και κατά ένα. κατά ένα ζευγάρι μάτια, ένα μυαλό, ένα σώμα. έχει σημασία μέχρι και ο ένας εδώ μέσα.. εδώ μέσα. Εδώ γράφω για να με ψάχνεις. Να με βρίσκεις. Να με χάνεις. 

είναι λέξη (word) και τύπος (press)

καλημέ_α.. 

αλέξης π.

~ από Alexios Panoutsopoulos στο 9 Φεβρουαρίου, 2013.

Σχολιάστε